Brandvertragend overall

Een overall is een kledingstuk dat erg populair is als bedrijfskleding. Bij een overall zitten de werkbroek en het bovenstuk aan elkaar vast. Zoals de naam zelf al zegt wordt een overall over de kleding heen gedragen. Een overall zit zeer comfortabel en beschermt het lichaam en de kleren tijdens het werken. In sommige bedrijfstakken is het belangrijk dat men brandwerende kleding met bedrukking draagt. Een brandvertragend overall beschermt het lichaam tegen de warmte van vlammen en zorgt ervoor dat de kleding niet wegsmelt wanneer er een enorme hitte heerst.

HSG Bedrijfskleding kan al het promotioneel textiel en bedrijfskleding voorzien van een bedrukking of borduursel. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens zoals het logo en de naam van uw bedrijf goed in zicht zijn op de bedrukte brandvertragende overalls zodat er optimaal reclame gemaakt wordt voor uw bedrijf. Het Orcon brandvertragende overall is een te bedrukken overall met antistatische antiflame en is voorzien van veel verschillende zakken waar men veel spullen in kwijt kan.

Bent u geïnteresseerd in het vlam vertragend overall met opdruk? HSG Bedrijfskleding biedt u een ruim assortiment aan te bedrukken overalls antiflame. U kunt op www.hsg-bedrijfskleding.com de vlamvertragende overalls met logo bestellen tegen een scherpe prijs. Het gepersonaliseerde overall is net als onze andere brandwerende kleding ideaal voor u en uw werknemers!

\"\"Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Brandvertragend overall? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01