Bedrukte werkkleding

Werkkleding of bedrijfskleding is een verzamelnaam voor alle kleren die ervoor zorgen dat mensen veiliger of gemakkelijker kunnen werken. Deze kleding kan door de overheid verplicht worden gesteld of kan bij een bedrijf gedragen worden voor het uitdragen van een representatieve uitstraling. Met bedrijfskleding kunt u zorgen voor een eigen identiteit. Bedrijfskleding wordt gedragen tijdens het uitoefenen van diverse werkzaamheden. Sommige bedrijfskleding bevordert de veiligheid op de werkplek doordat de kleding het lichaam beschermt tegen verwondingen en letsels. Wanneer dit het geval is, spreken we over veiligheidskleding. Ook voor veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) kunt u bij ons terecht. Een doordachte kledinglijn helpt mee aan het opbouwen van een positief imago van uw bedrijf in de markt. Uiteraard voldoet het personeel aan uw eisen, maar met de juiste gepersonaliseerde bedrijfskleding is het totaalbeeld in één keer zakelijker, professioneler en vooral verzorgd en herkenbaar.

Wij kunnen elk bedrijf voorzien van bedrijfskleding, die door kleurstelling en details uniek is. Ook kan de bedrijfskleding meestal worden voorzien van een eigen opdruk of borduursel. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de naam en het logo van uw bedrijf goed in zicht zijn op de te bedrukken bedrijfskleding. De bedrukte werkkleding zal vaak onder ogen komen waardoor uw naamsbekendheid aanzienlijk zal toenemen. Het is dus een goede zet om uw werknemers te voorzien van bedrijfskleding. De veiligheid neemt toe en er wordt optimaal reclame gemaakt voor uw bedrijf. Het hangt van de soort werkkleding af of we de bedrijfskleding voorzien van uw bedrijfsgegevens door middel van bedrukken of borduren. Bent u opzoek naar bedrukte werkhandschoenen of monteursvesten? Of wilt u graag overalls bedrukken, polo’s voorzien van een opdruk of bedrukte t-shirts? Bij ons bent u aan het goede adres. Het verzorgen van bedrukte bedrijfskleding kost voor u veel moeite. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen door de te bedrukken kledinglijn van begin tot eind te verzorgen.

Wij hebben een zeer uitgebreide standaard collectie aan bedrukte bedrijfskleding. Natuurlijk kunnen we ook de bedrijfskleding geheel aan uw wensen aanpassen. Bij de huidige ontwerpen van bedrijfskleding met opdruk worden steeds meer de trends uit de modewereld gevolgd waardoor de bedrijfskleding geen oudbollig karakter meer heeft. Te bedrukken bedrijfskleding is uw visitekaartje en is dan ook een essentieel onderdeel van de presentatie van uw bedrijf. Met bedrijfskleding voorzien van uw naam of logo maakt u een belangrijke stap voorwaarts! De gepersonaliseerde kleding geeft uw bedrijf een professionelere uitstraling en zorgt ervoor dat uw werknemers in alle veiligheid kunnen werken. Wij leveren bedrijfskleding, veiligheidskleding en werkschoenen voor de meest uiteenlopende bedrijfstakken. Zo verschillend als de branches zijn, zo verschillend zijn ook de eisen voor de uitrusting. Onze te bedrukken werkkleren beschermen de dragers optimaal! Verras uw werknemers met de gepersonaliseerde bedrijfskleding waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf tevens omhoog gaat. De bedrukte werkkleding zit comfortabel zodat uw werknemers ten alle tijden hun werk ongehinderd kunnen uitvoeren. Bestel de bedrukte werkkleding op www.hsg-bedrijfskleding.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Bedrukte werkkleding? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01