Bedrijfskleding met opdruk

Met bedrijfskleding bedoelen we de kleding die door een bedrijf gedragen wordt voor een representatief uiterlijk en kleding die gedragen wordt om veiliger en gemakkelijker te kunnen werken. Beschermende bedrijfskleding beschermt de drager tegen letsels en verwondingen die men op kan lopen tijdens het uitoefenen van bepaalde werkzaamheden. Bedrijfskleding kan bij ons bedrukt worden met een eigen opdruk. Zo kunnen wij alle kleding voorzien van een gepersonaliseerde opdruk zoals de naam en het logo van uw bedrijf en een pakkende promotietekst of slogan.

De bedrijfskleding met opdruk is ideaal omdat de kleding niet alleen de dragers beschermd maar ook uw bedrijf optimaal promoot! Uw naamsbekendheid zal aanzienlijk toenemen omdat uw bedrijfslogo vaak onder ogen zal komen. HSG Bedrijfskleding is dealer voor veel verschillende merken bedrijfskleding in regio Eindhoven. U kunt op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com terecht voor het bekijken van ons assortiment. Tevens kunt u hier de bedrijfskleding online bestellen. Wij zorgen ervoor dat de werkkleding met opdruk gemaakt wordt  naar uw wens. Voor elke branche hebben wij iets te bieden!

Bent u opzoek naar bedrijfskleding met opdruk die u online kunt bestellen tegen een zo laag mogelijke prijs? HSG Bedrijfskleding is de leverancier van goedkope te bedrukken bedrijfskleding in regio Eindhoven en Veldhoven.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Bedrijfskleding met opdruk? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01