Bedrijfskleding borduren

Bedrijven willen zich graag onderscheiden van andere bedrijven op een mooie maar vooral ook duidelijke manier. Vandaar dat het borduren van bedrijfskleding steeds populairder wordt. Wanneer uw bedrijfskleding wordt voorzien van een 3D borduring met bijvoorbeeld uw logo en uw bedrijfsnaam, zal uw werkkleding een stuk representatiever worden en wordt er automatisch reclame gemaakt voor uw bedrijf. U kunt werkkleding het beste voorzien van een borduursel. Wij gebruiken voor het borduren garens van zeer goede kwaliteit die bestand zijn tegen vele was- en strijkbeurten. Onze garens zijn kleurecht en wasbaar tot 95 graden Celsius, wat veelal een vereiste is in de horeca. Ook in andere branches is het een slimme zet om bedrijfstextiel te laten borduren. Daarbij komt dat bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar is als deze geborduurd is met uw logo of naam.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Bedrijfskleding borduren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01